Maslak Kiralık Forklift Kiralama 0532 715 59 92 - Kiralık Forklift Hizmetleri 0530 931 85 40

FB Sayfasi

Maslak Kiralık Forklift Kiralama 0532 715 59 92

08:08 | , , , ,

Maslak Kiralık Forklift, Maslak Forklift Kiralama


Maslak forklift kiralama kiralayacağınız forkliftin herhangi bir şekilde arızalanması durumunda arıza giderlerini veya forkliftlerin bakım ve onarım ihtiyacı olduğunda bakım ve onarım giderlerini müşterilerinden herhangi bir ekstra ücret talebinde bulunmadan halleder. Bu tür iş makinelerinin arızalandığı veya bakıma girdikleri zaman yedek parça ihtiyaçları doğmaktadır. Maslak kiralık forklift ile çalışan firmaların yedek parça stoğu tutmalarına gerek yoktur. Çünkü kurumsal bir firma olan ve forklift kiralama sektöründe gün geçtikçe büyümeye devam eden Maslak kiralık forklift forkliftin ihtiyacı olan yedek parçayı anında temin etmekte ve işletme sahiplerinden bu hizmet için ekstra bir ücret almamaktadır. Böylece firmaların arıza durumlarında sıkıntıya düşmemek için yedek parça stoğu bulundurma zorunlulukları da ortadan kalkmaktadır. Aynı şekilde forklifti satın alma yoluyla tedarik eden firmalar bakım ve arıza durumları için uzman bakım ve onarımcıları bünyesinde istihdam ederken Maslak forklift kiralama arızalanan veya bakıma girecek forkliftin tüm bakım  ve onarım hizmetlerini işinde deneyim sahibi bakım onarım personeli ile yerine getirirken aylık kira bedeli haricinde başka bir ücret talep etmemektedir. Forklifti kullanacak iş makinesi operatörü için de aynı durum geçerlidir. Sadece iş makinesi operatörlük belgesi olan kişilerin kullanabildiği bu tür iş makinelerinin operatör giderleri de firmalara fazlaca maliyet yükü getirmektedir. 

Forklift Kiralama Maslak, Kiralık Forklift Maslak
Oysa Maslak kiralık forklift kiraladığı aracı operatörü ile birlikte müşterisine sunabildiği için uzman operatör istihdam etme zorunluluğu da ortadan kalkmaktadır. Bu durumda iş makinesi operatörünün maaş, ikramiye, sigorta ödemeleri gibi maliyetleri firmaların üzerine yük olmaktan çıkmaktadır. Bu tür uygulamalar ile yıllık bütçe planlarında iş makineleri için öngörülemeyen masraflar problem olmaktan çıkacak ve yıllık bütçe planlarınızı tutturma oranlarınız artacaktır. Bütün bu sebeplerden dolayı gelişmiş ülkelerde firmalar bu tür iş makinelerini satın almamakta kiralık forklift firmalarından destek almaktadırlar. Öngörülen ve ön görülemeyen masraf kalemlerini ortaya koyduğumuzda forklift kiralamanın satın almaya oranla çok daha avantajlı bir uygulama olduğu açıkça görülmektedir. Forklift kiralamanın bu denli çok avantajlarının hepsinden maslak forklift kiralama firması ile çalışan firmalar faydalanmaktadırlar. Forklifte ihtiyacı olan firmaların bu konuları etraflıca gözden geçirerek karar vermelerini tavsiye ediyoruz.  

3 yorum:

Unknown dedi ki...

bizde linde forklift konya firmaları arasında yer almaktayız isterseniz www.sevenistif.com.tr adresini ziyaret edebilirsiniz

Gmlalefidan dedi ki...
Bu yorum yazar tarafından silindi.
Gmlalefidan dedi ki...

konya düğün salonu

Yorum Gönder